tisdag 5 mars 2013

What a cliffhanger!!!

Det var det första min fina storsockiplast sa när hon ringde nu ikväll... och så fortsatte hon med "vad har du hittat på på din helt plötsligt lediga kväll!?!"... jag hade skickat henne ett sms tidigare för att fråga om hon var ledig för en fika nu ikväll... det var hon inte... så jag åkte hem och röjde lite och satte mig sedan och knypplade... jo, du läste rätt! KNYPPLADE... du som brukar läsa här vet att det händer lite då och då, under väldigt ordnade former, om man trillat in här helt nyligen så kan det hända att man tänker att hon måste skrivit fel, eller lagt in en bild från sin ungdoms forna dar där vid profilen till höger...

Men ja, knypplat har jag gjort... och sablar va effektiv man blir när man sitter och bara koncentrerar sig! Har hunnit flera mönsterrapporter... när vi sitter hela gänget på dräktsömnaden brukar jag hinna med en eller två mönsterrapporter... men jag har även hunnit dra av några trådar... det är ju mindre bra, men det blir lite ivrigt när det går sådär jäkla bra!

Vad har du pysslat med en kväll som denna då? Något spex?

2 kommentarer:

  1. Tror inte jag kikat in här förut så jag säger hej och kikar runt för att se vad för spännande jag kan hitta här.. Knyppla lugnt!

    SvaraRadera
  2. inte så spexigt alls måste jag säga. duschat,bloggat, surrat i telefon och internettat.Helt lagoma aktiviteter :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!