tisdag 19 mars 2013

att lindas kring någons lillfinger...

det är inte bra... man blir så lockig på något vis... yr... så krokig och svår att räta ut! Så jag försöker låta bli... att lindas alltså... försöker vara rak och tänka på biverkningarna .. inte dras med i lindandet... men det är svårt det där... för det som först känns som en rolig del av tillvaron visar sig ibland vara början på ett nytt varv... helt plötsligt känner man att "vänta nu, här har jag varit förut!"... och det har man ju... i varvet innan... och i varvet innan det... för det där lillfingret är ju som att köra runt, runt i en rondell och inte hitta rätt avfart... åka ponny-karusellen på Liseberg... fastna i vinkelvolten... onödigt helt enkelt!

en gammal bild på mig då jag lagt upp
håret på piprensare... men det illusterar det
hela rätt bra tycker jag!

Går det för långt kan man råka ut för att håret liksom lever sitt egna liv...

4 kommentarer:

 1. Alltså. Ibland, väldigt ofta faktiskt, skriver du så himla lysande, på pricken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror pricken beror på att jag skriver av egna erfarenheter... i vissa fall är det ju bra, i andra mindre bra! Dessutom måste man ju varit med om det själv för att tycka att det är en prick också!

   Radera
 2. Du ser helt fantastisk ut på den bilden!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Ja, det är fantastiskt va några piprensare kan göra! =)
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!