torsdag 28 februari 2013

Vart tog den här dagen vägen då?!


Kollade på klockan och helt plötsligt är det dags att gå hem, om man hade jobbat vanliga tider på torsdagar... jag gör inte det på torsdagar just... då kör jag lunchpass och drar över lunchen med en timme... och den där tiden + tiden jag kommer sent varje morgon för att jag flexar in när jag känner att jag vaknat till liv blir ypperligt passande med att jag repar varannan torsdag, från kl.19... så jag jobbar i två timmar till och sedan åker jag raka vägen till repet. Men ändå, det sa swosch och så var jag själv kvar på kontoret...

Passet idag var lite tyst och blygt... halva styrkan hade något annat för sig, och de där tomma cyklarna gör ju inte mycket väsen av sig så det kan ha varit en bidragande orsak, helt klart!Men det är sabla gott att köra pass hur många eller få deltagare det än är med! Eller ja, det där är en sanning med modifikation... det hade inte varit roligt att köra utan några deltagare alls, men några av de roligaste passen jag någonsin kört är när vi bara varit två eller några fler deltagare. Men ofta blir det mer tryck om det är många deltagare, ju färre de är desto mer ansvar måste var och en ta om det ska bli något spex... det kan vara svårt.

Jaja, får väl jobba vidare lite här då... sitter just nu och gör en massa artwork för vårgrejer... det är faktiskt mycket roligt! Ikväll ska det repas... jag känner mig en smula "somomnågotärpågångikroppenförkylningswise" men väljer att undvika det, ignorerar tills motsatsen är bevisad och tänker att det nog bara är ett jävla hittepå!

Men nu är det bara sex timmar kvar tills man är hemma igen! Vart tog dagen vägen?! 

Vad hittar du på en torsdag som denna?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!