fredag 5 augusti 2011

varför kan jag aldrig vara tyst???

va en sväng på systemet idag... gick där och filurade bland vinerna och hade önskat jag kunde något om det... tog tillslut ett par "säkra kort"... nu är allt i sin ordning i kylskåpet igen... mouserande hyllan är full... och inunder står lite cider till morgonens tillställning... Peach Melba kan nog visa sig vara en sån där totalt omvänd fullträff som Berry Temptation... men jag tyckte färgen på burken va fin... matchar mitt orangea nagellack också! Bara en sån sak!!!


hur som helst... när jag kom fram till kassan med mitt pick och pack så frågade killen i kassan inte om leg... man blir ju lite sur... tjejen som kom efter mig däremot, vars sambo bar på en liten bebis i bilstol... HENNE frågade han leg på... så då kunde... såklart... vem är förvånad liksom... jag inte låta bli att haspla ur mig "jaha, ser jag såååå gammal ut???" varpå killen i kassan lovade att kolla leg på mig nästa gång... tur för honom det! här hade det också passat med en sån där smiley som jag är så rädd för att börja använda eftersom det då kommer att bli en smiley på var och varannan rad... men för att förstärka ironin och att jag inte är ett dugg arg på honom egentligen... eller jo, lite kanske, men inte så det stör... fast jag tror du vet att jag är ganska ironisk... ganska ofta... nä, men nu får jag nog ta och börja piffa mig... så gammal som jag tydligen ser ut att vara så tar det ju ett tag att bli snygg liksom!

5 kommentarer:

 1. Vilket dåligt kassabiträde. Du som är så synbart ung och vacker. Jag hade frågat 2 ggr om ditt legg för att vara riktigt säker på att du inte är underårig!!!

  SvaraRadera
 2. Jag blir fortfarande hoppfull när jag står vid kassan på Systemet och ska betala... och trots att jag är 39 blir jag lite besviken över att inte bli tillfrågad! Fånigt, jag vet....

  SvaraRadera
 3. ...och jag som fick visa leg på ICA när jag skulle handla öl där tänkte- Ser jag så barnslig ut!!
  Att man aldrig är riktigt nöjd ;-)
  Kram på dig goa söta kusin.

  SvaraRadera
 4. Anonym - vilket konstigt namn för någon som skriver något så klokt... eller iallafall smickrande! TACK!!!

  Stort och smått - ja, jag vet. gör precis samma sak... och blir besviken.... inte ett dugg fånigt om du frågaar mig!

  Elenor - du måste lära dig att utläsa en komplimang när den kastas rakt i ansiktet på dig!!! ligger nog i släkten det där! jag har semester nästa vecka också... ses något??? kram

  SvaraRadera
 5. Ja gärna, jag är hemma och är sjukskriven, du får gärna komma hem till oss, eller vill du hellre att vi träffas hos dig eller ute någonstans på stan? Vi kan väl höras.
  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!