lördag 27 augusti 2011

när sportBHn är ut och in...

då blir det liksom dubblekrångel... dels för att man har krånglat sig på den... dels för att man ska ta av den... men sedan också krångla på sig den igen... för någonstans var det ju ändå syftet med allt krånglet från början... hoppas inte resten av dagen blir sådan...

nu ska jag skutta iväg till gymmet och köra pass... det regnar och åskar... känner verkligen inte alls för att skutta iväg till gymmet i regnet... men what to do... det är ju ändå bara vatten... och vi kan ju inte köra lördagspasset hemma hos mig!

god morgon på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!