fredag 5 augusti 2011

vad ska man ha på sig idag då???

ja, ständigt denna återkommande fråga... vet att jag skrivit det förut... men det är inte helt orimligt långt borta att byta namn på denhär bloggen till just det... vad ska man ha på sig?

grillfest hos vännerna ikväll... man vill ju vara fin såklart... men vi ska vara ute så det blir nog myggigt och kanske inte så varmt ikväll...

Antingen får det bli min stora maxiklänning... men då kan jag inte ha skor utan klack la grande... eller jo, det är klart att jag kan, men klänningen kommer att vara blöt i nederkant om det är blött i gräset... tights under + myggspray och en kofta löser det mesta av mygg och köldproblemen...


ellere så får det bli min stora vita tröja med blå ränder, ett par tights och antingen mina blå tygskor eller mina jesus-uggs... men jag är rädd att jag får fläckar på tröjan... jag och vitt är inte någon jättelyckad kombo alltid... hmmm... tightsen är redan på plats, den värmande tröjan likaså... lite myggspray och sedan är man good to go! ska man ha tygskor eller jesussandaler till? med skärp eller utan?


i-landsproblem så det förslår, jag vet...

naglarna får nog bli orange hur som helst...

5 kommentarer:

 1. jag röstar:
  Stor tröja, skärp, tajs, blå skorna = jättefint!
  Ses snart!

  SvaraRadera
 2. Helt klart den vita, du är ursnygg i den!! Var har du köpt den? Kram

  SvaraRadera
 3. klänning, alltid klänning.
  Glöm inte lacka tårna!

  SvaraRadera
 4. Fia - tack, körde på din röst, som du vet... funkade görbra! kram

  Ylva - tröjan/lägenheten är en Lexington modell large... köpte den på Pondus rea på allum... älskar den... tack!

  F - haha, du är söt... men du hade tyckt att jag var fin även i den stora tröjan...och tårna är alltid lackade!:-*

  SvaraRadera
 5. klart jag hade tyckt det!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!