torsdag 25 augusti 2011

helfabrikat...

... är jag av princip helt emot egentligen... förutom när det gäller godis... men det kanske inte räknas dit?! hur som helst, efter en lång dag på jobbet med bara tre timmar övertid... så var jag lite hungrig när jag åkte hem... inte så lite heller... ganska mycket faktiskt... svängde in på Konsum lite käckt... eller Coop som det än mera käckt heter och traskade runt... runt... runt...

för så gör jag när jag är i en butík jag inte är hemma i... jag traskar... runt... runt... runt... och köper onyttigheter och onödigheter... min teori är att det är så att när jag inte hittar då kopplar inte heller hjärnan... så jag plockar sporadiskt ner sånt jag är sugen på... eller tror mig behöva... är jag dessutom hungrig då är det ju kört! För det är faktiskt så att jag ofta funderat på vad människan i kassan tänker när de ser resultatet av min lilla shoppingtur... ingen som helst logik... så tänkte jag när jag jobbade i kassa... funderade på vad folk skulle äta, om de förstod innebörden av vad de stoppade i sig... osv...

och idag föll jag faktiskt för hungern och ologiken i mig... köpte fiskgratäng... portionsförpackning... nästan så jag skäms... för jag tycker att jag ska kunna laga sån mat själv... fast jag kan ärligt säga att det hade jag inte gjort en torsdag som denna... eller någon torsdag... för jag hatar att laga mat till mig själv... kör däremot klassikern och älskar att laga mat till andra... men till mig själv... nä... så jag tänkte att som så att antingen äter jag yoghurt och knäckemackor och frukt och kanske kikärtor... inte tillsammans... men hur som helst, det blir ingen ordning på det... eller så äter jag en riktig middag... även om den "riktiga middagen" är något jag av princip är emot... så det gjorde jag och gud va gott det var! fan också!


3 kommentarer:

 1. svar: kul att du verkar gilla bloggen:)

  SvaraRadera
 2. Fan, kommentaren försvann så jag provar igen.

  Du é så fantastisk med ord Nina! Kan inte i min vildaste fantasi förstå vad du får allt ifrån. Det är lika trevligt att läsa bloggen nu som då, så kul att följa dina framsteg! För framsteg gör du hela tiden, det märks långa vägar hur mycket bättre du mår i själen nu. Man blir lätt så enkelriktad och genom bloggen har du ju fått nya perspektiv.

  Ps, Findus fiskgratäng är väldigt god! Men å andra sidan vet jag inget annat då jag aldrig skulle ge mig på att göra en själv.

  Ha en underbar fredag & helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Mia! då är vi två som är förbluffade... jag vet inte riktigt hur det kommer sig... men jag har många ord, helt klart... jo, jag mår ju galet bra nu faktiskt! Lite mod på det också så ska nog denhär grillen bli redo till nästa säsong! Framstegen har jag ju gjort mycket tack vare er läsare också såklart, så tack för allt stöd!

  Jag åt faktiskt coops egna gratäng. inte dum den heller... fast Findus är nog godare... men jo, det är ganska roligt att göra fiskgratäng, om än inget man gör till bara sig själv!

  tack detsamma vännen!
  kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!