fredag 26 augusti 2011

fredagsmys à la minininis

ja, så är det helt klart! Sitter och syr... handpilligheter som man kan fixa uppkrupen i soffan... Snart har jag bara kragen kvar på den lilla klänningen, känns riktigt gott... ännu mer gott är det att det är fredag, imorgon ska jag inte gå upp förrän 8:30 och sedan är det dags för veckans höjdpunkt, lördagspass... följt av namnkalas för en av bästa vännernas söta dotter...


resten av dagen vill jag inte riktigt fundera på nu... tar det då... Midnattsloppet jag av någon outgrundlig anledning gick och anmälde mig till tidigt i våras... anledningen var inte outgrundlig alls... jag hade funnit charmen i att springa i den kalla vinterkvällen, när snön låg vit och gnistrande överallt man såg... himlen var alldeles mörk, mörk blå... så mörk att lite mer mörker hade gjort den svart... knarrandet under skorna och broddarna, den kalla vinden i ansiktet och den varma känslan i hela kroppen... men sedan tog våren över och jag tyckte inte alls det var lika roligt längre... men anmäld var jag ju likförbannat... och imorgon är det dags... den hyperorange tröjan ligger i sin påse tillsammans med startbevis och allt annat man ska ha med sig... jag gissar att det bara är att springa på... sätta ena foten framför den andra och försöka njuta av situationen... jag lär ju återkomma och berätta hur det var...

idag har jag gjort något jag och min bror brukade göra när vi var små... eller inte så små heller för den delen... men det är många år sedan sist... många av er vet ju att jag gillar att micra whisky om jag är förkyld... DET gjorde jag inte när jag var liten... detta är en lite mer barnslig grej... micra skumgodis... bara några sekunder så de sväller upp och blir alldeles stora... men de rasar ihop när man tar ut dem... och är varma och sega så man får äta med gaffel... galet gott... och galet barnsligt... fast vad gör väl det? Man måste stå för sin barnslighet ibland också... det tror jag fullt och fast på!

sitter och tittar på Finding Neverland och syr... mätt som skam... fredagsmys på mitt sätt... Hur firar du att det är fredag idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!