lördag 27 augusti 2011

en grej till bara...

... när jag fyllde 25... alltså för några år sedan... + några år till... så fick jag en orkidé av några vänner... en jättesöt phalaenopsis eller brudorikidé som de också kallas... och ta mig tusan, den blommar igen!!! ja inte igen för första gången sedan då när jag fick den... den blommar ganska ofta... fast sista tiden har det varit lite sisådär med gaisten... men nu står den är i fönstret och blommar så fint igen... helt otroligt!!


Kanske allra mest otroligt att jag, jag som knappt klarar av Svärmorstunga och Garderobsblommor och absolut inte kaktusar, lyckas hålla liv i orkidéer. Tänkte att du ville veta!

1 kommentar:

  1. Fin! Jag tror man har fallenhet för vissa typer av blommor, lätta som svåra... Och så kan det gå i perioder, iaf för mig.

    Sv: Vernissagen är på Hönö. Fiskemuseet. 11:00-13:30. Välkommen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!