måndag 22 augusti 2011

vad fan hände???

tänkte kanske en del av deltagarna i Partille idag... jo, men så kan det nog vara när  man går på ett cykelpass för mig första gången... det var bannemig Nina-extra-allt idag nämligen... för ju tystare och snällare ett gäng är desto värre blir jag... och är jag då lite nervös så kan det lätt slå över... kanske... nu var jag inte direkt nervös iofs... så det slog aldrig över... men lite sådär ovan vid activio och hela den tekniska biten...

men de jag pratade med efteråt sa att de var nöjda! Kanske lite för mycket Håkan Hellström för någons smak... men det gjorde inte så  mycket så länge jag hade lite E-type... det är olika det där med smak helt enkelt! Ett härligt om än lite tyst gäng, men jag ska nog få ordning på dem med!!

riktigt roligt att vara tillbaks på Sportlife Partille igen... och nästan ännu roligare att ha fått ett kvällspass... det är mycket lättare att få folk till ett kvällspass, kanske lite extra enkelt en måndag... och med det sagt hoppas jag ju då innerligt att statistiken rusar i taket... inte för att det spelar någon roll i dynamiken i salen, det var halvfullt idag och kändes nästan fullt ändå...

dynamiken kommer från energin som cirkulerar och har inget med antal deltagare att göra, men det ser väldigt bra ut på pappret om det är bra tryck på klassen och chansen att man får behålla sitt pass är större... fast på vissa anläggningar verkar det inte spela så stor roll iofs... men hur som helst... det är ju självklart skoj om många vill gå på ens pass! svårare än så är det ju inte... någonstans blir man inte instruktör för att man inte har ett visst bekräftelsebehov... jag lovar!

4 kommentarer:

 1. Jag minns fortfarande mitt första pass med dig som instruktör! Ljudanläggningen gick inte igång och vi körde med musik från en deltagares mobiltelefon. Och inte blev jag skrämd av det :)

  SvaraRadera
 2. åh herregud... jag minns det som igår... det var en tisdag och jag hade hoppat in för Kattis... alldeles nybakad instruktör var jag och visste inte riktigt hur jag skulle hantera det hela... men det gick ju bra, uppenbarligen! =) eller så har jag bara väldigt tålmodiga deltagare! =) tack!

  SvaraRadera
 3. Partille? Jag saknar dig i Kungälv och såg att höstschemat var nästan tomt på Nina, urtrist tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Söta Pia! Men så är det... vill man träffa mig numera så är det lördagar och bara lördagar som gäller... som du säkert förstår är detta inte alls mitt val... men är man inte rädd om mig så är man inte och då är det gott att det finns andra anläggningar som är det! Sportlifes storlek är fantastiskt på det viset! men vi ses väl snart på lördagarna???!!! kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!