fredag 19 augusti 2011

phu, det gick ju bra det där!

Bättre än vänta faktiskt... förra helgen hade jag ganska mycket tankar och funderingar kring vardagen... kände att semesterlivet var så mycket trevligare än något annat... funderade starkt på lösningar att komma runt vardagen... men arbeta bör man ju göra... om man nu inte trillar på en riking... eller emigrerar ut i skogen och lever på bark och granris... är nog lite för jämnställd för att kunna se mig själv bli försörjd... och bark tycker jag inte om... dessutom är det ju jobbigt att tälta hela tiden... nä, arbete fick det bli... uteslutningsmetoden funkade även denna gång...

och se, första veckan avklarad och jag har överlevt, till och med tyckt att det varit ganska roligt stundtals... är inte så lite duktig på att måla fan på väggen ibland... en Londonresa gör ju inte ont heller, förutom i kroppen... men till dig som tycker att det är fuskigt att resa i jobbet... det är inte direkt glammigt... alls... det är däremot väldigt långa dagar och mycket jobb... man hinner sällan se någonting förutom det som rör jobbet och visst, shopping är kul... i lagom stora doser... och inte under press... men det blir en skillnad i tillvaron helt klart, och det är ju ibland trivsamt!

ikväll blir det en lugn kväll i soffan... har jagat ut en spindel ur köket... försökte först få den att krypa upp på ett papper och få den att sugas upp i fläkten... men det ville den inte alls vara med om, så jag fick gå över hela köket med pappret med spindeln på, öppna köksfönstret och släppa ut den... det är VÄLDIGT långt när man inte tycker att spindlar är det mest trivsamma som finns...

imorgon är det äntligen lördagspass!!! Som jag har längtat! Det är farao tortyr att inte få köra lördagspass på så länge! Jag älskar mina lördagar... de har varit "mina" i tre och ett halvt år nu... jag älskar även mina torsdagspass i Nödinge... och kommer säkert att känna samma sak för passen i Partille på måndagar... men lördagarna är så speciella... det är något med stämningen, något med "vi-känslan" och den där härliga starten på dagen... kanske kan det vara så att man inte tar med sig så mycket intryck in i salen.. att man är ganska nollställd efter en natts sömn... att energin blir ren och smått sömndrucken... vad vet jag?!

en sak som jag vet är att det inte alls var så enkelt som jag hade tänkt att hitta Hunterstövlar i rätt modell, storlek och färg iallafall... galet irriterande att jag stod och höll ett par precis rätt inne på Selfridges i London, men kände att jag inte hann prova dem och framför allt inte orkade bära på dem resten av dagen... tänkte att jag nog skulle springa på ett par lite senare... men det gjorde jag visst inte... man blir ju förbannad!

har du också tänkt på att det var galet länge sedan jag hade med en lista över dagens bravader? Jag har tänkt på det hela dagen faktiskt... eller kanske inte riktigt hela dagen... kanske inte alls när jag tänker efter... men hur som helst... eine kleine lista it is...


dagens låt: Carlene Carter - Every little thing... för den får mig alltid på gott humör och ger massor av energi.. yeeeha!
dagens dusch: jo, det behövdes imorse... vaknade och tog mig knappt ur sängen så trött var jag...
dagens frisyr: lillaMy-knuten... håret har fortfarande inte torkat...
dagens smink: nä...
dagens klädsel: svarta tights, svart linne, vit skjortklänning, brunt flätat skärp
dagens planer: jobba och sedan bara vara
dagens vill ha: sällskap i mitt bara varande
dagens saknad:  just det... och en städad lägenhet
dagens skoj: en tur till Allum på lunchen... men jag hittade ingenting... men när jag kom hem låg IKEAkatalogen innanför dörren... det är också skoj!
dagens drog: kaffe och Jelly Beans (inte riktiga dock...)
dagens träning: nä... eller jo... att bita mig i tungan... ibland tappar jag tålamodet... idag var det nära!
dagens måste: har nog inga måsten idag
dagens dricka: Metodrain Detox... och vatten...
dagens mat: kesella och bär... keso och frukt...
dagens mående: lite trött men vid gott mod!

1 kommentar:

  1. ....fick ett par vita Hunterstövlar när jag fyllde år, kännde mig riktigt snoffsig när jag hade dem en regnig dag inne i stan (med tunika och tights) ja jösses vad mordern man gått och blivit ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!