lördag 6 augusti 2011

vad ska du skriva om idag???

frågade Peter när jag satt på gungan under kastanjeträdet som deras underbara uteplats är byggd kring och han satt i en av solstolarna, inbakad i en filt, med en öl i handen... tja, jag vet inte riktigt tänkte jag... ska jag skriva om alla underbara vännerna jag berikats med? eller kanske den fantastiska kvällen i sig i goda vänners lag?

Eller grill maestro Mikaels grymt grillade köttbit som serverades mig tillsammans med alla goda grillsåser Fia gjort? eller om när alla barnen tävlade om vem som kunde krama tant Nina först och längst... eller om när lilla Teo, knappt två månader började skrika efter sin mamma i min famn... på vad jag uppfattade som på minst tre olika språk... och mamma själv i godan ro kontrar till mig "det är bara att öva Nina!"... svettigt... men mycket nöjd Nina fick honom att somna i min famn... tackar ödmjukast för förtroendet!!!

kvällen har varit ljuvlig... rolig, trevlig och alldeles fantastisk... precis vad man kan förvänta sig av en kväll i goda vänners lag, plus lite till... lite bonus är det allt att barnen vill sitta i tants knä och mysa en stund... lite bonus är det att bli inbäddad som en kåldolme i filt i en solsäng med ett glas mousserande i ena handen... lite bonus är det att bli serverad perfekt grillat kött med en massa goda tillbehör i goda vänners lag... vad ska jag skriva om... jag har ingen aning... men att tacka så ödmjukast för en kanontrevlig kväll är väl en bra start iallafall!?

nu ska tant sova... som vanligt... imorgon blir det nya bravader... man vill ju vara pigg tills dess... hur nu det skall gå till...

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!