söndag 21 augusti 2011

söndag... what to hitte på???

sova unde ju ha varit en bra lösning på sysselsättningsproblemet en stund... men det ville sig inte riktigt så... alarmet på klockan jag satte till igår för att vara vaken till cykelpasset hade jag glömt att stänga av till idag... ja, korkat jag vet... men jag är det ibland... korkad... man kan även säga att jag har lite otur när jag tänker... om jag nu gör det alls... tänker alltså...

vaknade och eftersom jag behövde gå upp så gjorde jag inget försök till att somna om... och när jag sedan väl var uppe så gick jag helt sonika inte och la mig igen... fastän jag nog egentligen behöver mer sömn efter veckan som varit...

men det finns namn att brodera, klänning att sy, krage att fixa till... disk att diska... och en hel del annat att göra här hemma idag... fast egentligen skulle jag vilja strunta i allt sånt idag och hitta på något kul... men vad??? vad gör man en söndag som denna, när de flesta ligger och har lite ont i huvudet av dillen till kräftorna... vad hittar man på då? vad hittar du på idag?

2 kommentarer:

  1. Promenad/jogging hade varit en tanke? Blev ju inget under semestern så varför inte på en söndagsförmiddag?

    SvaraRadera
  2. tur att det är tanken som räknas... jag sov nog när du skrev detta... och sedan har jag haft pass i Nödinge... men en annan gång! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!