onsdag 24 augusti 2011

bara så du vet...

jag fick gjort lite nytta ikväll också... dopmössan är klar! supersöt om du frågar mig... lägger ut bild på allt sedan... för nu får du nöja dig med en, vad man skulle kunna kalla en produktionsbild... om än något arrangerad faktiskt!


jo, jag vet, man använder sällan dopmössa idag... faktum är att jag inte tror jag sett någon bebis med dopmössa på sitt dop det senaste... men jag tycker ändå att det skall finnas en dopmössa till en dopklänning... annars är den liksom inte komplett... till storasysterns klänning... storasystern till den lille klimpen som skall ha den här klänningen alltså, sydde jag även en liten haklapp... med rosa brodyr och spetskant... sockersöt!

men det kommer nog inte kunna bli någon haklapp till denna... det blir nog för många lager är jag rädd... så den lille får så snällt låta bli att sekla och kräkas helt enkelt... eller så får jag tänka ut en lösning... så kan det också bli... vi får se!

det är iallafall väldigt roligt, om än pilligt... och eftersom lampan på symaskinen är trasig så satt jag ikväll med pannlampa och sydde... kändes lite vildmarksliv möter syatelje... inte så lite heller! men nu är jag trött... sängen väntar... nattinatti!

4 kommentarer:

 1. Min mamma har sytt en dopklänning till oss syskon som hennes barnbarn ska bli döpta i. Naturligtvs med mössa...

  SvaraRadera
 2. Helrätt! Jag har både min egen och min mammas dopklänning att välja på den dagen/om jag nu får barn... eller så syr jag en ny... är lite förtjust i linnetyg... men mössa är ett måste! =)

  SvaraRadera
 3. Hej jag heter Joanna är är 23 år.
  När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.
  Så besök gärna min blogg:)
  kram

  SvaraRadera
 4. Du e fantastisk!!
  Så jäkla fint...o kan du inte lägga ut en bild med du fina o pannlampan med, det hade jag velat se!!
  Puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!