lördag 23 juli 2011

ett vintips till...

...fast inte på det vanliga viset... detta är mer ett "stay away from"-tips... som jag kanske borde insett själv vid blotta åsynen av flaskan... eller namnet... men jag tänkte att det kanske kunde vara kul... ska jag vara ärlig... och det ska man ju... så var det inte ett dugg kul!

Berry Temptatious (nr 7783) Serveras vid 6-8°C som sällskapsvin eller till inte alltför söta desserter. Smak Halvtorr,  fruktig smak med tydlig karaktär av mogna hallon, ton av svartvinbärskaramell. (iallafall om du frågar dem på systembolaget)
och den blir inte bättre efter ett par glas heller... som tur är är den inte så stark... och i brist på annat så går den ju ner... men den är absolut inget jag rekommenderar... och skulle du köpa den ändå och inte heller tycka om den... vilket jag tror är det som kommer att hända om du köper den... så skyll inte på mig...

2 kommentarer:

  1. Prova att micra den :)

    SvaraRadera
  2. haha... lustigkurre där! tror inte micra är lösningen här faktiskt... däremot kanske det skulle kunna bli bättre om man frös den... men den tog slut så jag kan inte testa!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!