måndag 22 augusti 2011

måndagskaos

eller kaos och kaos... jag vet inte... det har varit en jävla natt... har sovit som en 20-åring på rave... alltså inte alls... eller jo, lite... men med en näsborre som vägrar vara annat än tät... en kropp som är så trött att det killar i hela magen och ett huvud med lika många tankar som värk... det är ett så skönt sätt att starta veckan på på något vis... or not!

imorse när klockan ringde kändes det som ett skämt... ett dåligt skämt... jag ville verkligen bara få sova vidare... men det gjorde jag ju igår... och se hur bra det blev! Sedan har jag ju en fullspäckad dag idag också... med premiärpass i Partille och allt... ser ju inte jättebra ut att byta bort sitt allra första pass kanske... bara för att man är trött... och kanske har en begynnande förkylning som man tänker skrämma bort med lite träning... brukar inte funka så bra men man kan ju hoppas!

så länge det inte sitter i halsen och/eller man har feber så är det ju inte så farligt... och i halsen sitter det defenitivt inte... däremot i vänster näsa... vansesinnigt irriterande... men men, bort ska det!

känner att det är läge för en dagens...


dagens låt: Joan Osborne - One of us, en gammal klassiker de spelade på radion förut idag... kan inte låta bli att drömma mig tillbaks till tiden då det begav sig... när nu det var... men iallafall!
dagens dusch: lång... och inte vaknade jag för det!
dagens frisyr: wash,brusch'n'go i en knut as we speak
dagens smink: nä... idag skyller jag på att jag ska ha pass ikväll och jag tycker det ser fånigt ut med en massa smink då... särskilt som det kommer att sitta överallt när ett svettigt pass är klart...
dagens klädsel: mörkblå jeans, grått linne, nya koftan, svarta ballerina
dagens planer: jobbelijobba och sedan köra Activio45 i Partille
dagens vill ha: sömn och en stor kram av någon jag skulle kunna tycka mycket om...
dagens saknad: samma som dagens vill ha... det brukar vara så...
dagens skoj: premiärpass i Partille, ska bli skoj att visa var det nya skåpet skall stå! 
dagens drog: kaffe... som vanligt typ
dagens träning: cykel45
dagens måste: har inga måsten idag förutom de uppenbara...
dagens dricka: vatten, methodrain och kaffe
dagens mat: kesella och bär, keso och nektarin
dagens mående: trött, lite begynnande förkyld men bra ändå tycker jag allt!

1 kommentar:

  1. Hoppas det går bra på premiärpasset trots att Du inte mår något vidare värst. Var rädd om Dej och krya på dej.
    Kramar från mej iallafall.
    Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!