fredag 26 augusti 2011

It a'int over until the fat lady sings

... eller tills kragen är klar... men nu är iallafall resten av dopklänningen det... klar alltså, broderier och allt! blir riktigt, riktigt fint, om du frågar mig... och det gissar jag att det är det du gör, om du nu frågar alls... iallafall här i denna bloggen!

Filmen är slut... för länge sen... Finding Neverland... helt magisk film... men usch va sorglig den är där i slutet... stora tårar trillade ner längs kínden och ja, det jag blir som en dålig variant av Helena Bergström i någon av hennes gråtscener... ingen vacker syn alltså.... tur att man inte behöver bry sig, tänker jag och bölar vidare...

bild lånad av film.nu

bild lånad av  celebrityskin.webblogg.se

bild lånad av listal.com

lite lättad över att Johnny Depp, som kan vara det vackraste som någonsin satt sin fot på denna planet... inte för att det spelar så stor roll egentligen... men som känns så närvarande, som om man kan sträcka ut handen och ta på honom... faktiskt bara är en galet begåvad skådespelare... så man slipper skämmas över sitt snörvlande... jag menar, om man någon gång skulle råka på Johnny Depp så hade man ju velat se representabel ut, inte vara pooofy-eyed och snörvlig i sina fredagsmysisar och med alldeles för mycket mat/godis i magen!

Så just nu, när jag känner mig sådär lite mätt och päst, kanske jag skulle ta och sjunga en liten visa... så det kan få bli dags för att göra natt av den här dagen... japp, så får det bli... stämma gitarren och vässa stämbanden en smula... god natt mina vänner!


2 kommentarer:

  1. jag som trodde det var jag som var den vackraste mannen på planeten. Men men, får väl duga med en andra plats ;)

    SvaraRadera
  2. oj, förlåt!! klart du är, klart du är! Det var bara jag som blev så förblindad i stundens hetta med Johnny Depp... förlåt, skall aldrig hända igen! ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!