söndag 14 augusti 2011

when life gives you lemons...

... demand tequila and salt!


borde kanske tänkt på det lite tidigare i semestern... inte suttit här i sista minuten (bokstavligt talat) i min onepiece och ångrat att jag inte vågade vara lite mer modig... att jag inte vågat vara lite mer tuff... ställt krav och visat framfötterna... men det är ju inte för sent än... bara för att semestern är över är ju inte möjligheternas tid förbi!

Men det var det där med att våga våga... våga ta tjuren vid hornen... våga ge sig ut på djupt vatten... jag har ju inte ens badat i sommar... på riktigt alltså!!... man blir ju bara blöt... Fast såhär hemma i den egna vrån är det ganska lätt att vara tuff och kaxig... när man varken står framför tjuren med hornen eller det blöta havet framför sig... då är det ju inte alls svårt att veta precis vad man skulle säga... hur man skulle agera... och att man skulle våga...Hur gör du "When life gives you lemons"?

1. make lemonade!
2. make lemonade and find someone else who life handed vodka to, and have a party!
3. make life take the lemons back!
4. demand to see life's manager!


Reds anm... livet har inte gett mig citroner just nu... inte mer än vanligt iallafall... jag är bara lite allmänt trött på att det inte verkar bli roligare än såhär just för tillfället... lite rastlös är jag nog ändå... lite... och lite sur... men bara lite... mest sur på att jag är feg... och att jag inte tycks få välja fastän det är det alla säger att man får... men man får inte välja vad man vill... tydligen... vem fan skrev reglerna??? I want to speak to the boss of this life!


3 kommentarer:

 1. Jo, det är ju enklare att vara lite modig för sig själv. Men övning ger färdighet!

  Om jag har citron, så pressar jag ut det i håret, eller gör en drink av det. :-)

  PS. Mitt hår får en fin färg av citronsaft som får torka i solen. :-)

  SvaraRadera
 2. Mmm.. Är själv en fegis och vågar inte göra allt. Men tror mer på att det är meningen med allt och det var nog inte meningen att jag skulle flytta till Stockholm till exempel osv.. Kram

  SvaraRadera
 3. vad vill du våga?

  Kom till malmö på söndag om du vågar och berätta det du inte vågar ;)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!