tisdag 16 augusti 2011

sova???

kan ju kanske vara bra med några fler minuters sömn än 240... men det är inte mer än så jag kommer få... inte ens det om jag ska hålla på länge till här... för jag har inte packat klart än... tänker att jag nog löser det imorgon medan jag gör mig klar... brukar funka... varför skulle det vara annorlunda denna gången?

har suttit vid min gamla dator och försökt bygga ihop ett nytt cykelpass... det gick halvbra... eller rättare sagt, jag kom halvvägs... sedan insåg jag att klockan var alldeles för mycket för att sitta och leta musik till upplägget... får filura lite mer på det där på onsdag kväll...

har spenderat några timmar hemma hos lillebror (ba ba baaaa!) och hans Linda som ju fyller år idag... vi blev bjudna på fantastiskt god middag och till kaffet fick vi marängsviss... smaffsigt gott!!! och självklart har det kramats och mysts en hel massa med sötaste prinsen också... helt ljuvlig är han när han ligger och tittar på en med sina stora mörka ögon...

sa det till mamma när vi satt i bilen hem och pratade om att det är underligt ändå att man kan älska ett litet knytt så mycket, ett litet knytt som man aldrig träffat innan kom... som man bara känt i några månader...att om det är ännu mer kärlek som ska till när man får egna barn så kommer det gå åt en hel  massa resorb den dagen, om, jag får egna barn... i värsta fall får de väl koppla upp mig på dropp direkt så kan jag gå där med min droppställning och grina av glädje... sån är jag!!

nä, nu ska här laddas spotifylista med Håkan Hellström och lite annat smått och gott... så jag har något att lyssna på imorgon på planet... har du förresten läst senaste Faktum? Om inte så gör det... det är en stor intervju med Håkan Hellström i den... och den är så fint skriven att jag nästan låg och grät på min filt på klipporna i lördags vid havet... jo, det går en del resorb här redan!

Den med svartvinbärssmak är godast... och funkar kalas om man varit på just det... kalas alltså... eller om man tränat mycket... glömt att dricka tillräkligt på dagen... om huvudvärken kommer smygandes är det jättekäckt att hjälpa värktabletten på traven med ett par resorb... osv. osv... nä, sova var det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!