tisdag 23 augusti 2011

kom igen nu!!!

varför finns det inga trevliga, mysiga och fina gamla hus till salu nu då??? Nu när sommaren är över och alla som är tillbaks från semestern och ska ta tag i allt sånt där... jag vill ha mitt torp nu faktiskt... jag vill ha mitt eget ställe att fixa och trixa med, INNAN det är snö och drivis och man inte kan fixa... INNAN det blir vinter och man inte riktigt får kläm på hur tomten och omgivningen ser ut, ter sig...

tålamod är inte alltid min bästa gren... ganska sällan är det så faktiskt... och ändå sitter jag här idag, tålmodigt och väntar på det där huset som aldrig verkar vilja dyka upp... så tålamod kanske är min bästa gren ändå... så bra att jag missar chansen... för en överdriven styrka blir ju en svaghet...

man  kan nog ganska lätt konstatera att jag är överdrivet stark på mycket helt enkelt... alltså inte på ett bra sätt... ont i huvudet har jag också... och borde egentligen inte blogga just nu... sitter kvar på jobbet... måste fixa klart lite saker... men jag har iallafall snyggt nagellack! Man får vara glad för det lilla!


och så har jag korta naglar igen... lite trist för jag tycker det är snyggt med långa naglar... samtidigt så är det MYCKET enklare att spela gitarr med korta så det får jag försöka passa på att göra nu ett tag framöver... kanske kan lära mig lite... fila på fingerfärdigheten så att säga... borde nog gå en gitarrkurs... eller ta privatlektioner... någon gång ska jag det, men inte nu... nu ska jag fortsätta så jag kan gå hem snart!

1 kommentar:

  1. Tålamod är inte min grej heller...

    Snyggt lack i alla fall :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!