torsdag 25 augusti 2011

e-bay... paradise or hell?

ja för shoppingådran är det ju helt klart en helt ny värld som öppnar sig för den inte tidigare initierade... för tjejen som just förstått hela grejen med det här... jag har faktiskt knappt varit inne på e-bay tidigare, än mindre intresserat mig för det... tills jag missade att köpa de där stövlarna i London... nu har det blivit en annan femma...

Den femman gjorde att jag vaknade strax efter halv två i sängen, med datorn på magen... undrar lite stilla om jag beställt något... det lär jag ju märka när/om det dimper ner avier i brevlådan... så för sömnen är det helt klart ett minus... lite som hemnet men ändå inte... eller jo, egentligen precis samma sak... fast ett sömnköp får helt andra proportioner på hemnet...

så idag är jag trött... huvudvärken hänger kvar... funderar lite på om det kan vara på detoxen som huvudvärken gör sig påmind... någon som vet?! Eller så är det helt enkelt bara från alla väderomslag... är ju lite känslig på det viset... eller kanske på grund av den där lilla förkylningen som satt sig lokalt i näsan... men som faktiskt ändå sitter såpass att jag bytte bort mina pass ikväll... det ser inte bra ut med en snuvig instruktör... det låter nog iofs värre än det är, men iallafall... vi ska föregå med gott exempel, så är det bara... på alla plan dessutom... så det tog jag och gjorde idag...

Vill också passa på att gratulera en av mina allra äldsta vänner på födelsedagen! Ja, hon är inte den äldsta vännen jag har... men hon är en av dem jag känt längst... i hur många år som helst faktiskt... vill inte gärna börja räkna på det... Vi har gått i samma klass sedan tvåan och varit vänner sedan dess... ibland mer intensivt, ibland mindre... ett tag var vi som ler och långhalm... blev bjudna på fest tillsammans nästan som ett par... numera är det en lite mindre intensiv vänskap kan man säga, om än lika stark... Det är ju ofta så med goda vänner... de finns där... att prata ut hos ibland, fungera som bollplank för ibland... partajja häcken i småbitar av stundtals (det var iofs alldeles för länge sen nu!)... skratta med och förundras med... Johanna är en sådan vän... som jag alltid kan prata med... även om det gått ett bra tag sedan sist så vet hon vad jag tänker och känner och förstår vad jag menar... en sån vän som balanserar upp mig och som läser mig väldigt väl... jag är galet glad att jag har dig i mitt liv min älskade vän!

Tänk vad mycket jag inte hade gjort om det inte vore för dig liksom... kompisklubben med premiärdopp i Romesjön i mitten av april... otaliga partajresor till Lysekil med nattliga bad men en Johanna som förnuftigt skrev adressen på armen på mig, fastän det alltid var jag som skulle bada... landsvägskörning med åkgräsklippare... i 7km/h... tackar! tuctuc-resa i Phuket mitt i natten utan att någon av oss visste namnet på vårat hotell... var det Chong-Chong?... ja, listan kan göras lång... du vet vad jag menar... ord är överflödiga... om än rätt kul!

är helt slut nu... för en timma sedan var jag redo att gå och lägga mig... nattshopping är jobbigt helt enkelt!... men jag satt med dopklänningen och fick fixat klart ärmarna, vilket är lite pilligt, men sockersöt blir den så det är ju minst lika roligt som pilligt... vet inte varför men Supercalifragelisticexpialidotious, låten ur Mary Poppins dyker upp i huvudet idag... vilken är din theme-song för en torsdag som denna?


EIOOH! Jag älskar ju polkagrisar... tycker det är det absolut bästa godiset...  tätt följt av Ingefärskarameller... men det ska vara riktiga Gränna-varianten... en av killarna på jobbet åkte igenom Gränna i veckan och hade köpt polkagrisar till oss... så det har jag ätit idag! Gott!

1 kommentar:

  1. Åhhh, vad du är söt....nu blev jag både rörd och bubblande av skratt! Tuk-tuken hade jag glömt!:) Fina vännen, tack!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!