måndag 29 augusti 2011

det kom ett mail...

... från HM... om att de rear ut rean... svag för fynd snabbar man ju sig att klicka in sig på deras hemsida... men jag skulle vilja be att tala om att det fan inte är enkelt att få fyndat när allt man möts av... eller iallafall med väldigt jämna mellanrum... med regel utan undantag dessutom...är denna vyn:

kan meddela att det är stört jäkla omöjligt att göra fynd då... men trägen vinner... och jag är ju av den något trägna sorten... så jag klickar fram och tillbaka tills jag hittar ett sätt att komma åt fyndigheterna... och hade jag bara kommit ihåg mitt användarnamn hos dem så hade jag fyndat både en klänning och ett par jeans, ett par linnen och inte mindre än två bikini-överdelar... men jag snubblade lite på mållinjen... kan man säga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!