tisdag 7 augusti 2012

Vore det inte enklare att bara lägga ner?!

Jo, det är klart det är... mycket enklare och mer smärtfritt... men ibland styr man inte över sånt... ibland styr man inte över hur man känner, hur länge man kommer att känna så... ibland är man något av en mental masochist tydligen... korkat så in i norden... men det är ju svårt att vara annat när man redan trampat ner foten i klaveret, fastnat med skägget i brevlådan, begravt hundarna, sett ugglorna man anade i mossen och för länge sedan tvättat halsen... och ja, känner sig dummare än tåget...

I teorin vore det mycket enklare att bara lägga ner... men hur roligt är det att ta den enkla vägen? Hur många av OS-stjärnorna hade varit där de är idag om de hade tagit den enkla vägen?! Dessutom är den inte så enkel... ibland är det svårare gjort än sagt... svamlar jag!? Ja, jag ska sova nu... det blir nog bäst så!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!