lördag 4 augusti 2012

27... vackert ord... vacker siffra... underbart!

Måste berätta om en jätterolig grej som hände igår... eller rolig och rolig... för dig kanske det inte är roligt alls... för mig var det väldigt roligt... tror till och med jag yttrade orden "jag älskar dig!" till svar... till en helt okänd människa... och jag menade det! Inte kanske så som man menar det när man säger det till den stora kärleken, men ändå, det kom från hjärtat!

Vi stod och dansade häcken av oss, och helt plötsligt står jag och riktigt "fuldansar" med en tjej som jag inte känner, vet inte om hon känner någon av de jag var där med men det var väldigt roligt iallafall! "Fuldansar?!" kanske du tänker nu... ja, sådär som är så roligt att dansa, som om ingen såg, lite "svabba golven", "sjunga i hopprep", "springa 400m-häck"... med inlevelse... du vet vad jag menar om du A - har gjort det själv, B - sett någon göra det... Om du är av kategori B, gå då marsch pannkaka ut och släpp loss... skämmas kan man göra en annan dag!

Iallafall så säger hon plötsligt att "åh, va skönt, jag är inte äldst här!" och nickar åt ett par damer som står och  diggar med i musiken... "nä, men det var du inte innan de kom hit heller, jag är äldre än dig!" svarar jag... "nä, det är du INTE, jag är född -83!!!" säger hon, min fuldanskompis och skrattar... ja, ni förstår ju själva... man kan inte annat än älska någon som gör en 6 år yngre! Så bra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!