lördag 4 augusti 2012

Hur tänkte jag nu?!

Eller gjorde jag det ens alls??! Jag kände efter med hjärtat antagligen... det är rätt sarjat just nu så då kan det behövas lite mjukt och gosigt i form av klänning... och höga klackar... och behåar... och ja... gud vet vad! (tror inte ens han vet faktiskt... Gud alltså... Fan däremot, han vet!)

Igår kom Fia och hämtade mig för en liten shoppingtrip på Backaplan... och ta mig hoppsan, tror du inte jag hittade en behå till?! Jodå, en knallgrön med matchande trosor! Lika röd som brandbilen, fast grön kan man säga, då vet du precis vilken färg, eller hur?! Duplo-grön även kallad... av mig iallafall! sex behåar på mindre än en vecka... jag vet inte... men folk har nog rätt när de säger att jag kan vara en aningens intensiv!

Hittade även ett par svarta, vaxade jeans... och ett vitt linne... som blev två likadana eftersom tjejen i butiken sa att de var så sköna att träna i... jag är så lätt att kränga på grejer till va!

Sprang runt lite till, käkade lunch på BK och sedan... och här undrade vi återigen hur/OM vi hade tänkt... skulle det provas mer kläder... inte så skönt att prova byxor när magen är full med pommes och hamburgare!!! Blev inga byxor, men mest för att jag kanske inte behöver köpa två par svarta, vaxade jeans på en och samma dag?! Men det blev ett svart, genomskinligt linne faktiskt... att ha den där illgröna behån under... partystassen för kvällen var klar, tänkte jag... ack så fel jag hade, visade det sig... men mer om det senare!

Hem till mig efter lite mer shopping, både i klädbutiker, gröna-skylten-butiken och godisbutik... strax efter fem kom tjejligan hem till mig, då hade vi, Fia och jag fixat och piffat, provat kläder och vägt för och emot tills det inte fanns mer för och emot att väga... ut och stuffa runt tills svetten bokstavligt lackade... ja, det är svettigt att fuldansa!

Och så idag, en lagom trött och seg lördag dagen efter en partajjig fredag, vad händer då efter en fika/frukost/lunch på stan? Jo, vi spontansladdar in lite käckt på Goopy/Spot och Nina, fröken Larsson aka jag råkar hitta en himla käck klänning... sådär bara... görpraktiskt... eller inte alls...


När ska jag ha denna liksom?! Kan någon känna sig manad att gifta sig nu i höst kanske?! Och gärna bjuda mig också då såklart så jag får anledning att använda den... det braiga, och lite en av argumenten jag hade till att köpa denna vackra skapelse delvis i ull faktiskt (så den är varm och go också, bara en sån sak!)... är att den passar göragörabra till mina  nya skor, som var galet billiga för att vara en hyfsat bra sko (inte ortopediskt bra kanske, men kvalitetsmässigt... och jag hade dem på mig igår, inte hela tiden, men ibland!) så klänningen och skorna ihop blir en bra outfit till ett ganska bra pris... sedan kommer då den där frågan tillbaka... när ska jag ha den braiga outfiten då? Ja du, något förslag kanske?

4 kommentarer:

  1. Om vi träffas får du gärna ha det på dig. /f

    Å svara på frågan fegis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det är klart jag ska ha... kanske! =)
      trodde du va?! nej nej, lite privat tänker jag vara! =P

      Radera
  2. Grymt läcker! Lite solpuder i klyftan bara så kan du ha den när som tycker jag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag blev helt såld!! Gött med fickor också! =) Men nu förstår jag inte?! Tycker du inte mina bikiniränder passar in?! =) Men det är ull i den, ganska varm faktiskt! får bli till hösten...=)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!