fredag 24 augusti 2012

Det här jäkla godisförbudet...

hur länge ska man behöva hålla på med en sån grej egentligen?! Just nu verkar det sådär fruktansvärt fånigt igen... att man ska förbjuda sig något man tycker om liksom... men men, det får väl vara såhär ett tag till, att jag inte äter godis...inkl. bullar, kakor, desserter tydligen... om man går in i ett bageri och ber om godis så får man tydligen fyra kanelbullar typ... jag trodde inte det var så, men så var det... det har jag blivit varse!

Hur som helst, jag funderar lite på varför jag tycker så mycket om godis just... tror faktiskt inte att jag är sockerberoende utan det är mer smågodiset jag tycker så mycket om bara... och jag tror jag kom på det nu ikväll... varför det är så gott med smågodis... jag tror jag går igång på de fina färgerna! Ja, på riktigt, jag tycker inte om choklad nämnvärt, hårda karameller i regnbågens alla färger däremot, eller all time high favoriten Jelly Belly Beans... alla möjliga fina färger! En påse nötter, som jag är förvisad till en fredagkväll som denna däremot... inte alls lika roligt, trevligt, gott och upplyftande...



Det sägs ju att man äter med ögonen... tror faktiskt det är rätt... iallafall till viss del!

3 kommentarer:

  1. Hm.. Jag kan säga, att efter att ha uteslutit godis sedan den 2:a juli, så saknar jag det inte alls längre. I början SUKTADE jag efter choklad, och tillät mig totalt 2,5 rader blå fazer. Men efter det... Inget.

    Vid något tillfälle har jag sagt till mig själv, att IDAG har jag lov att äta godis! Men inte gjort det för jag inte varit sugen...
    Jag tror inte man ska förbjuda sig, bara tänka på konsekvenserna...
    Och jag minns inte när jag var såhär smal senast..!

    Klok jag är att höra på, va..? zzzznark!
    Men det har funkat på mig.

    Kram söta Nina!
    Mail kommer snart...
    <3

    SvaraRadera
  2. Förbud kan man ju tänja på. Eller hur ;)

    SvaraRadera
  3. Nötter är gott! Men det uppfyller INTE samma funktion som godis. (Tyvärr....) :-P ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!