tisdag 14 augusti 2012

kan inte riktigt förstå...

... så man kan säga att det ligger helt i linje med min valda profil just nu... att inte förstå... vald och vald, jag har inte valt att inte förstå... det är bara så det är! Med mycket, men jag tänker att om man avvaktar lite, kliver ett par steg tillbaka eller bara står still, reglerar fokus en aning och låter ljuset falla lite annorlunda kanske saker och ting blir klarare... så kan det ju vara! Eller så blir det mer suddigt... men det är risker/chanser man får ta!

Hur som helst, vad jag inte kan förstå är hur ett mail med recept från någon receptsite som jag tydligen varit inne på och av någon oförklarlig anledning får mail ifrån varje dag typ med "dagens middagstips", kan få mig att känna en lätt illamåendekänsla... bara av att läsa ämnesraden så vänder det sig liksom! Vet att jag kände det ännu tydligare för några månader sedan, men då var allt väldigt stimmigt och magkatarren lurade bakom hörnet... trodde det hade gett med sig... att stimmet hade lugnat sig och magkatarrsluret hade dragit sig tillbaka. Så är det kanske inte, det kanske bara är jag som vant mig vid det...

Eller så är jag bara mätt och inte ett dugg sugen... tajmingen kanske är helt uppåt väggarna liksom... men jag är väldigt sällan sugen på någonting alls just nu... igårkväll, efter träningen åkte jag direkt och handlade... travar runt i affären helt planlöst och har verkligen ingen inspiration till någonting i matväg... tur att det finns kesella, bär, proteindrinkar, tonfisk och keso säger jag bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!