torsdag 30 augusti 2012

jag blir inte klokare, det blir jag inte...

... men ibland behöver man inte vara så vidare värst klok heller kanske... ibland kanske det bästa är att bara go with the flow, låta tiden ha sin gilla gång och se vad det där ödet har med sig i bagaget... jag har haft en väldigt bra dag idag... fick fixat en jobbig grej som jag nu hoppas blir väldigt vacker, blev bjuden på lunch av någon jag tycker mycket om, har spenderat kvällens sista timmar i replokalen och ja, idag kan man inte annat än säga att det gick väldigt bra!

Men trots att dagen varit så bra den nästan kan bli så funderar jag massor... funderar på var jag har missat... funderar på var misstolkningen var... återigen, jag blir inte klokare... men kanske måste jag bara landa i det hela och välja att förstå... eller landa i det hela och fortsätta att inte förstå... sak samma liksom, det blir som det blir och så blir det som en vän säger... tror minsann hon har rätt!

För nä, klokare, det blir jag inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!