tisdag 28 augusti 2012

haha, ibland är jag rätt rolig faktiskt... ibland är jag orolig...

vet att eget beröm inte luktar så gott så jag slutar där... men ändå... såg på statistiken att någon hade varit inne och läst ett gammalt inlägg... blev lite nyfiken och undrade vad jag hade kunnat tänkas ha på hjärtat som jag formulerade med följande rubrik:

falleri fallera... faller du... faller ja...

tydligen detta... (ja, det var så kort att jag kände att det lika gärna kunde kopieras) och jo, jag tycker faktiskt det är ganska skojigt formulerat... du kanske inte håller med, men det får stå för dig då!

falla kan man ju... på olika sätt... hårt är ett... mjukt ett annat... falla av eller falla på, falla i eller ur... eller för... ibland är det bra att falla, ibland inte lika så bra... det beror ju på om det är mjukt eller hårt där man faller... om man faller rätt eller fel... fast det behöver ju inte vara fel... det är kanske bara inte helt rätt... men hej och hå vad jag hade velat att det var det, rätt alltså...ville bara säga det... så vet du... ifall du undrade alltså!


Och på tal om att falla... så som om av en händelse så kom UCPA-katalogen igår... och för att göra en lång historia kort, eller egentligen en kort historia ännu kortare (om man tänker på hur lång min snowboardresa blev iallafall) så gjorde jag ju just det, föll... efter 2½ dag i backen... och bröt armen... det var för ett halvår sedan... gudars vad jag längtar tillbaka! Inte till att ramla, inte till gips och arm i vinkel så man blir helt handikappad och måste be om hjälp precis HELA tiden... men till allt annat! Det är till och med nästan så jag längtar lite efter de där Tuc-kexen med baconsmak... men bara nästan...

1 kommentar:

  1. Bacon är gott. Kex som smakar bacon lät INTE gott...! Men vad vet jag som inte har smakat... Haha! :-D

    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!