tisdag 28 augusti 2012

irriterande!

Det är tisdag, jag har kjol... alltså, jag har inte kjol för att det är tisdag utan det blev så bara... och det är inte heller därför jag är irriterad... varken för att det är tisdag eller för att jag har kjol alltså... eller jo, lite beror det ju faktiskt på kjolen... men kanar upp... drar sig liksom uppåt, mot brösten... förstår inte vad den har där att göra... försöker den agera musikanten kort tubklänning? Eller ja, snarare isåfall tubtop... skyr den mina knän lika mycket som jag själv gör?

Förstår inte problemet... när slutade tyngdlagen att gälla? Får gå och dra i den hela tiden... eller, jag skulle kunna låta bli att dra ner den, men då riskerar jag att misstänkas ha trottoarkontor... är inte sugen på en ny karriär, inte inom det området iallafall!

I-landsproblem, jag vet, och jag är galet nöjd med att ha dem... har man inte större bekymmer än så, då är man nog ändå ganska lyckligt lottad!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!