tisdag 14 augusti 2012

Å bilen går bra?! Jajamänsan, spinner som en liten liten kissemiss!

Lämnade in min lilla bil med det stora ljudet på verkstan imorse... hämtade den på lunchen... vilken skillnad! Nästan så jag fick sänka stereon för att höra att den var igång! Eller nä, där överdrev jag en smula, men det var väldigt stor skillnad iallafall och väldigt skönt och ogenerande att tuta fram på vägarna... kändes lite som om den lilla minin hade fått storhetsvansinne, lite hybris rentav och trodde den var en ferarri där ett tag...

Visst, det är inte roliga pengar att slänga ut, men samtidigt är det ju så skönt att veta att det funkar efteråt! Och eftersom jag hade slängt om några av siffrorna på vad det skulle kosta... så blev jag lite glatt överraskad när jag skulle betala... nästan så jag "sparade" 400:-... dessa spenderades på ett par nya skor på allum direkt efteråt! Men då "tjänade" jag nästan pengar... hittade ett par skor på rean... de hade kostat 1200 och så var det 70% rabatt på dem... så bra! och så snygga! Verkar vara en modell de hade för några säsonger sedan, men vad gör väl det!?! den kommer få stå många säsonger i mitt skoskåp också... varken ränder eller klackar går ur kan man säga! Kan hända att jag klipper bort nitarna dock... har inte bestämt mig om jag tycker de passar in eller ej...


Bilden är lånad
Så, nu är jag nöjd och glad, bilen går bra igen och jag har nya skor att hitta tillfällen att använda mig av! Lovely! Tänk vad en liten klack kan lyfta!


6 kommentarer:

  1. Jag kan inte gå i höga klackar, vilket är lite tråkigt. Men att fynda på rea gillar jag! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vem kan det, höll jag på att skriva, jag bara gör! Och ont som f-n gör det efter ett tag! haha, ja reafynd är härligt! Skor är roligare att fynda än kläder tycker jag, det beror nog på att det inte svänger så fort i modebilden, inte lika fort som kläder iallafall! =)

      Radera
  2. Vilka supersnygga skor. Och jag tycker nog att nitarna faktiskt passar. Skorna är så söta att nitarna tuffar till dem lite. Skönt med billigare bilkostnad, om än "bara" 400 kr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är de, skulle inte alls köpa skor men jag kunde inte motstå dessa! Nördar igång ganska hårt när klacken sitter snyggt på skon... Då får de vara kvar, nitarna alltså! =)

      Radera
  3. Oh, vilka läckra skor!!! :-)
    Vad bra att du "tjänade" lite. *fniss* ;-)

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är de snygga! =)
      Praktiskt när man kan tjäna och spara på att konsumera! =)

      kram kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!