söndag 26 augusti 2012

vet inte om det är så klokt att avslöja detta....

kanske gjorde jag bäst i att låta bli... men nä, har man sagt att man ska säga A så får man säga det iallafall... även om till och med jag förstår att det finns risk för att du kommer att tycka att jag är helt wako om jag gör så...

... den där feeden till höger på facebook du vet, den där man ser vad ens kompisar har för sig typ, den snurrar i mitt huvud hela nätterna.... och så får jag se en uppdatering eller att någon har gillat något och då blir jag så nyfiken att jag vaknar... ibland inser jag att det bara var en dröm, ibland är jag så in i bänken nyfiken att jag ändå måste kolla om det jag trott mig ha sett skrivet i drömmen var sant... tyvärr är det sällan så... och med sällan menar jag aldrig... men vem vet, sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, sluta aldrig drömma under kan ju ske!

Men jag är trött idag, det är jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!