torsdag 23 augusti 2012

Jag behöver DIN hjälp!

Ja, helt klart behöver jag DIN hjälp!!! Jag har kört fast i träsket... musikträsket that is... tänk dig scenariot, tjej skaffar Spotify, tjej skapar spellista och döper den, fantasifullt så det förslår, till "Ninas första"... och sedan lyssnar jag inte på annat än den typ... nu har jag kommit på att det kan vara roligt att vidga vyerna lite... så jag skapar spotify-listor... men alla jäkla listor innehåller ju typ samma låtar!!! Att jag vill ha nya spellistor är även för att "ninas första" blev så lång tillslut så det dröjer så länge mellan varven att man får höra favoriterna...

Så, iallafall, jag behöver din hjälp... jag behöver dig som draghjälp, som bogserlina, som inspirationskälla... du får numera tituleras som min musa, typ... jag vill ha tips på dina fem favoritlåtar... alla kategorier... hård som mjuk, gammal som ny... strunta i om du tror att de passar mig eller inte... det viktiga är att få upp ögonen för annat än det man alltid lyssnar på!

Kom igen nu, inte vara buskablyg... har du bara tre favoritlåtar så går det också bra!
tackar å det grövsta på förhand!

under tiden bjuder jag på en av mina favoriter:

4 kommentarer:

  1. På spotify kan du klicka på något som heter radio. Där kan du välja genre och det spelas blandad musik som är lik den du redan har i din befintliga spellista. Hittar du något bra kan du ju adda den! Bra va?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack för tipset!!! Hur bra som helst ju, säkert, har inte hunnit testa än, men det låter ju onekligen helt fantastiskt bra! =)

      Radera
  2. Mobba mig inte nu, men två av mina absoluta favoritlåtar är Kid Rocks Picture och Only God knows why. Helt galet fina. Fast jag vet faktiskt inte om de finns på Spotify, hans låtar brukar sällan göra det. Men om de finns, adda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. klart jag inte mobbas!!! jag har supertöntig musiksmak själv så det skulle aldrig falla mig in! =) Tack för tipset! Ska kolla om jag hittar dem någonstans! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!