onsdag 15 augusti 2012

När insikterna kommer farandes som studenter på lastbilsflak i juni...

igår alltså... vi var på Packhuskajen igår... kulturkalaset i Göteborg och Barbados på scen... jag trodde jag kunde några låtar iallafall... men det var lite grann som med Alice Cooper, jag kunde ett par... resten gissar jag att de spelade efter att vi hade gått därifrån...

Göteborg visade sig från sin soligaste och vackraste sida måste jag säga, så även bandet tror jag minsann, det var glatt och trevligt iallafall, som en stor kram, fast mer taktfast och dansant än just en kram faktiskt. Har aldrig sett dem tidigare så det var riktigt roligt att göra det! Mamma, Felicia, Magnus och jag stod och spanade på folk som dansade och förundrades över hur duktiga vissa är, hur mindre duktiga andra är. Det ser verkligen grymt roligt ut att kunna dansa! Som att det är väldigt roligt alltså, inte att det ser roligt ut som "haha va roliga de ser ut!"... fast det hade du redan förstått att det var så jag menade ja!

Fick lite skrämselhicka när det kom fram en kille och frågade om jag buggar... svarade att "Nä, inte utan att det gått ut rikslarm innan tror jag!" och sedan skämdes jag... för jag har fått för mig någonstans att man inte tackar nej om någon kommer och bjuder upp till dans... så när nästa kille kom fram och frågade så tog jag mod till mig och tackade ja, bara för att stäva mitt dåliga samvete, men la till "på egen risk!"...

Foxtrot... brukade jag dansa med farfar... han förde som en gud... denna killen försökte nog också göra det, men jag var inte lika lättförd... och försökte hålla koll på stegen... kaos... men men, vi överlevde två danser... sedan blev det bugg och då skulle vi tydligen dansa det ocskå... jösses... jag behöver verkligen gå en kurs... nykter och flera gånger...

Men men, det var roligt och jag kan faktistk tänka mig att göra det, gå en kurs alltså! Det hade varit väldigt roligt att kunna dansa nämligen, sådär snyggt, utan att behöva be om ursäkt hela tiden och verkligen ta sats för att ens våga ge sig ut på ett dansgolv!

När det var paus, eller dags för Top Cats att spela, så åkte vi hem, mamma och jag... hade vi stannat så hade det blivit vansinnigt sent och risken att man skulle behöva dansa igen var ju rätt överhängande... iallafall större än om man sitter på en buss tänker jag! Kommer man levande ur en sådan grej så ska man inte utmana ödet igen liksom... man vill ju inte riskera andras hälsa heller!

Men roligt var det! En härlig tisdag helt klart!

2 kommentarer:

  1. Barbados?! Lever dem fortfarande? Det var som 17.

    SvaraRadera
    Svar
    1. jajamän, alive and still kickin'! Det var riktigt roligt! Är ju faktiskt lite rockigt närapå, så det blir inte sådär tok-dansbandsaktigt... då hade de fått stava Barbadoz =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!