söndag 12 augusti 2012

jag kan vara stans största lipsill...

jo, så är det nog... vet att andra hävdar att de är värre... men jag tror faktiskt inte det... sitter och lipar åt OS-avslutningsceremonin... blir till och med rörd av George Michael... (kanske mest beror på att han går klädd som den värsta Bono-wannabe)... måste ju vara något fel på mig, eller?!

Men så kom jag på att jag var tvungen att kolla en grej på tv.nu, ja, grejen var den att jag ville kolla säkert att det var avslutningen på OS och inte bara någon liten jippogrej de drog ihop för att det är söndag eller så (varför de nu skulle göra det, men man vet ju aldrig!) och då fick jag se att det minsann är en dokumentärfilm om U2 på tv i natt... tänk om jag hade missat detta!!!

Så ja, idag tackar jag min blödighet och osportsintresserade sida för att det faktiskt fick mig att behöva gå in och kolla tv-tablån... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!