fredag 31 augusti 2012

med silvertejp och onepiece kommer man långt!

haha, har just lagt på, telefonen that is... ett långt samtal med en ganska ny vän... vi har bara träffats ett par gånger, på midsommar och midsommardagen... men vi klickar... vi förstår varandras galna skämt och ja, det är nog inte bara förnamn vi har gemensamt... galenskapsgraden är nog den samma hos oss båda också! Hur roligt som helst!


Vi har sagt länge (sen midsommar alltså) att vi måste ses, måste hitta på något... och sedan går dagarna, veckorna och nu månaderna... imorse när jag åkte till jobbet spelade de Amazing på radion... en låt jag förknippar med min namne... kom på att jag faktiskt får ta och höra av mig och sagt och gjort, jag stannade inte vid tanke den här gången utan skickade iväg ett sms... är riktigt dålig på att göra just sånt, tänker tanken men stannar ofta där, vid tanken, som om det var den som räknades...


några sms senare, och ett telefonsamtal som nog pajjade hela familjens fredagsmys (förlåt) då det varade väldigt länge... men roligt var det, jag förstår inte riktigt var vi får allt ifrån... men ja, nu är datum bokat då vi ska hitta på något... vad det blir får vi se... jag har en känsla av att det blir galet... och roligt... och galet roligt! Är grymt glad över att jag lärde känna dessa människor!!! Så roligt med folk som man bara klickar, på alla möjliga konstiga plan! La cucaracha!


Och kanske, kanske vore det bra om det gick ut en liten varning på stan för somliga innan den där kvällen... man vet aldrig vad vi kan komma att hitta på känner jag... men det planeras redan för fullt... eller spånas iallafall... och kan hända att det blir ytterligare kväll av planering... utan kinapuff, hur som helst!

(Låtarna är alla sådana jag förknippar med dagens samtal, med midsommar och dessa galet trevliga människorna... så det är inte bara så att jag random valt ut några låtar bara sådär, på måfå...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!