måndag 13 augusti 2012

Blandade känslor

Jag trodde det skulle bli gott att komma tillbaks till jobbet, att jag skulle tycka att det var roligare att göra något vettigt än att bara slappa runt... vem fan försöker jag lura?! Klart det är gottare med semester! Fast det är härligt att vara tillbaks också, träffa kollegorna och ha rutiner.

Idag har jag tex ätit som ett riktigt ess, om jag får säga det själv! Små, välbalanserade måltider var tredje timma, typ... avslutade med ett grymmegrymt spinningpass... känns faktiskt riktigt bra!

Blir inte klokare på vissa saker för det, men det kanske inte är meningen att jag ska bli det heller... kanske inte nu... kanske aldrig... men just nu står jag kvar och avvaktar! Man kan jämföra det lite med vädret den här sommaren... ena stunden skiner solen, nästa regnar det hällregn sidleds, för att i nästa stund vara sådär gott och soligt igen... Som om trivsamheterna går i spinn och sedan hejdar man sig... trevligt stundtals men mycket förvirrande när det regnar... typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!