söndag 12 augusti 2012

men vad är det med mig???!!

Jag har brist på ord... eller nä, det har jag ju säkert inte, men jag vet inte hur jag ska få ner dem i datorn, i vilken ordning jag skriva om alla trevliga stunder det sista dygnet!!

Grillfest hos vännerna igår, en liten tradition de skapat (ja, tradition blir det sannerligen när det sker två år i rad och är så trevligt att man redan nu längtar till nästa gång!). Goda vänner, goda tillbehör och alla tar med sig vad man vill grilla, lite såser/röror och det man vill dricka.

Fia och Pekka hade fixat superdundergoda hamburgare till oss... vi snackar köttfärs de malt själva, hembakta hamburgerbröd, hamburgerdressing gjord från scratch på majonäs man vispat ihop själv... helt magiskt gott... jag kom på mig själv att nästan hetsäta den där burgaren, och kunde inte sluta äta fastän jag var mättare än mätt... dundergott, verkligen! Tack som tusan för den smakupplevelsen!!!


Skulle ju självklart tagit kort på den härliga  middagen och alla trevliga vännerna, men jag hade liksom händerna fulla med mat och ingen som helst möjlighet/tanke på att ta fram telefonen och ta kort!!! Och efteråt blev det mörkt ute... fast då tog jag några bilder iallafall!



Frös som en liten hund där under kastanjen, även fast jag nästan grillade upp mina fötter i elden! Och ja, det är väl bara att krypa till korset med de facto att man inte orkar partajja hur mycket som helst längre... torsdagens bravader tog ut sin rätt... jag var supertrött redan tidigt på kvällen... men lyckades ändå hålla mig vaken till någon gång efter två... och då hade vi även buggat en sväng i hallen! Till Gösta Gigolo - kvällen låt, absolut!

Idag har vi softat runt hemma hos värdparet, sov över där inatt och har haft världens softa dag i deras härliga hus och trädgård. Underbart! tack för en grym kväll igår och en fantastisk dag idag!!!

I eftermiddag vankades det middag med familjen hemma i Stenhålt. Superhärligt att sitta ner på glasverandan och äta matjesill och potatis tillsammans, skratta åt lillskruttens alla upptåg, uttryck och läten och sedan avsluta med en helt fantastiskt god Pavlova tårta som mamma hade bakat. Mums!

Imorgon är det dags att börja jobba igen... blandade känslor... å ena sidan vill jag kunna få sova så länge jag vill på dagarna och bara få hitta på roliga saker... å andra sidan längtar jag efter rutinerna, att komma igång igen, göra nytta och inte bara dra runt... framför allt längtar jag nog efter att komma in i någon vettig kosthållning, äta frukost, lunch och någon form av middag... det har slarvats riktigt ordentligt med just den biten i sommar... skärpning fröken Larsson!

Vad har du gjort i helgen? Skojat till det på något särskilt sätt?!

2 kommentarer:

  1. Idag, inget skojigt. Tvärtom. Men igår hos en vän och solade och åt gott. Det gör att helgen får godkänt.

    SvaraRadera
  2. Har inte skojat - men dock njutit av ledighet och lugn och ro. Ätit god mat och sovit länge. Såå skönt!
    Kram söta du!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!