lördag 11 augusti 2012

Äntligen lördag!!!

Och inte vilken lördag som helst utan första-lördagen-efter-sommaruppehållet-på-lördagspassen-lördag!!! Som jag har längtat!!! Eller inte så mycket efter att alltid behöva gå upp tidigt på lördagar som själva känslan av att köra de där passen jag alltid har kört, eller ja, sedan jag började köra iallafall! Lördagspassen var nog mina första "egna" pass, de första passet jag fick som var mitt liksom... sådana pass blir lite av en bebis... fast ja, just nu känns alla mina fasta klasser lite som mina bebisar... ingen riktigt lik den andra, men ändå med en kärna som är densamma.

Veckorna som gått nu, då jag har kunnat ha sovmorgon på lördagarna alltså, har känts lite tomma, lite "har jag missat något nu?"... visst, det är görgött att kunna somna om och bara planera vad man känner för, men det är samtidigt gott att få tränat där på morgonen/förmiddagen och så är helgen liksom igång efter det!

Och när man då har längtat så efter att få köra igång igen då är det gött att gänget är så grymt! ja, så det inte blir pannkaka, platt fall och fadd känsla av det hela menar jag! Men nä, ingen risk, helt galet bra gäng idag! Badabapapaaaa I'm lovin' it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!