torsdag 9 augusti 2012

Kanske inte helrätt på rockkonsert?!

Måste säga att det inte kändes jättemycket hårdrock att gå klädd i vit topp i chiffong med spetsdetalj framtill och rund krage... samt ljusrosa nagellack... inte så mycket hårdrock alls faktiskt... men svarta jeans och svart linne under räddade nog upp situationen en smula iallafall... en jäkligt liten smula antagligen... men ändå... man får vara glad för det lilla!


Men någonstans tänker jag ändå att det är kontrasterna som gör det! 

2 kommentarer:

  1. Himlans fin var du i alla fall! :-)

    Jag hade helt missat att AC skulle komma, hade varit kul att se/höra...

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :)

      Kan meddela att det var roligare att se än höra, fast det kan ju bero på att jag bara kan två av hans låtar.. men ja, kul att ha sett det!

      kram

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!