lördag 11 augusti 2012

man har tydligen mycket att lära...

... den där lillskrutten jag är faster åt har tex. lärt mig hur hunden låter, och sedan hur bilen låter... i telefon... han är för söt! Jag vet att det inte  är något revolutionerande att ett knott på dryga året vovvar och brrrummar i telefon, men det är ändå så det känns i hjärtat på ett alldeles speciellt sätt när just han gör det!

Har faktiskt lärt mig lite andra saker också, men inte av lillskrutten och av karaktär som jag kanske inte anser vara passande just i detta forumet... men jag ber om ursäkt å det grövsta om jag varit för burdus och lovar att vara mycket mer varsam nästa gång!

Nu ska jag fixa naglarna och piffa till mig inför kvällens grillfest i goda vänners lag... en trevlig tradition såhär i slutet på semestern... som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska ha på mig... men en kommentar på fb löd "Just nu är det ganska blött. Det kom en skur nu. Men freddan lovade kanonväder imorgon och då bör det torka upp. Kanske bra att inte ta med stilett klackarna"... jag tog genast åt mig på den faktiskt... stilettklackar och jag är inte helt ovanligt på galej... ibland tänker jag inte mig för ang. underlaget... man fastnar med stilettklackar lite varstans kan jag meddela! Så det blir det inte idag! I övrigt, ingen aning... jeans och något tjusigt upptill får det nog bli, och en kofta ifall det blir kallt... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!