torsdag 2 augusti 2012

Jag klarade det!!!

Ja, jag vet att detta, för somliga, verkar helt befängt... vadå klarade?!! Jag klarade att stå emot alla infall att gå/åka till närmaste affär och köpa godis... för ja, det var inte bara ett infall, det var flera, säkert ett dussintal om det ens räcker...

Är man en godisråtta av rang, som dessutom gått bärsärk på det där med godis det sista, då är det svårare än svårt att stå emot... men som sagt, det gick bra idag... imorgon och på lördag lär det inte gå lika bra, men man får vara glad för det lilla, imorgon börjar helgen... jag ska ta tag i livet igen om några dagar!

Hur jag gjorde? Jo, jag tog lite kesella, lite frysta blåbär och hallon, lite outspädd Funlight (stevia) och mixade med stavmixern tills det blev som en slät, något mjuk glass... mumsigt! Sedan åt jag upp resten på fetaosten också... första delen åt jag till "lunch" ihop med en tomat och lite salladskrydda...



Någon erbjöd sig i veckan att göra matlådor åt mig... undrar om det bara var tomma ord??!!... annars borde jag kanske ta upp det med denna någon... jag är ganska hopplös när det gäller mat stundtals... det går i vågor... nu är det vågigt!

2 kommentarer:

  1. *harkel* Det här känner jag igen. Skillnaden är att jag inte stod emot.... Hehe!

    Bra gjort! :-)

    Kram M

    SvaraRadera
  2. Bra gjort att kunna stå emot. Klart du ska ta upp det där om matlådor.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!