fredag 24 augusti 2012

När grannarna går all in...

då känner jag mig gammal och tråkig... ja, grannarna i en av lägenheterna i huset bredvid har fest... jäklar de har fest, kan man säga... dunka-dunka-musik på hög volym... party-party ut i fingerspetsarna... och själv åkte jag från jobbet vid nio... tog en sväng om Maxi och handlade lite... kände mig hopplöst tråkig redan då, för att mina fredagsplaner var så katastrofalt fantasilösa... med dunka-dunket som fondvägg och ett jäkligt trött huvud stärks den känslan avsevärt... den hopplöst tråkiga...

Det är tur att jag har så galet mycket roligt planerat framöver, fest imorgon redan faktiskt... så jag vet att det här tillståndet, det hopplöst tråkiga, är övergående... Imorgon är jag en av de där som väsnas och får någon i en lägenhet i närheten att känna sig gammal och tråkig kanske... hoppas de har roligheter inplanerat också då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!