söndag 19 augusti 2012

Denna dagen inte ett liv...

inte så mycket som en stjärt!!!



jag har knappt varit utanför lägenheten... kokongar mig som värsta mullbärslarven... synd bara att man inte kan fixa silke av allt kokongande man åstadkommer... somliga dar... vet inte varför det blir så... varför jag inte tar klivet ut... kanske är det något Larssonskt... vem vet... imorgon är det måndag... jag sitter alltså, som vanligt och funderar på om det inte vore på tiden att ta förnuftet till fånga... fast vissa förnuft är svårare att fånga än andra... återigen... svårt... särskilt som de får näring... jag blir inte klok... men gillar läget... eller inte...

what ever, tiden får ha sin gång... ett tag till... jag försöker låta bli att äta godis så länge... det har gått ganska bra idag! Ja, eftersom jag inte har ätit godis så har det ju egentligen gått väldigt bra!!! Måste säga att det ju faktiskt gått väldigt bra sedan i tisdags faktiskt... att vilja äta godis är ju inte samma sak som att göra det!!!

2 kommentarer:

  1. Nej, det är absolut inte samma sak. *fniss*
    Bra gjort! :-)

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, för att vara jag är det väldigt bra gjort! tack!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!