söndag 6 maj 2012

vilken dag!

vaknade i Stenhålt imorse, åkte hem till mamma och pappa igårkväll ändå fastän jag hade tänkt att jag inte skulle...  men det verkade så mysigt att sitta och äta räkor och dricka vin med farmor så jag kunde inte låta bli! Och jodå, mysigt va det! Och lika mysigt med frukost imorse! Vaknade sådär som om jag varit avdomnad... när man sover under ett lite för varmt täcke typ... eller som när man somnar i solen... helt groggy... men det är väl så det blir när man har sovit skiten ur kudden och den har gett igen typ!

Hur som helst, vid tolv åkte jag till Svanesund för att hälsa på goda vänner. Så hela dagen har spenderats på deras altan... görgött! Vi har pratat, ätit god lunch med efterrätt, pratat lite till, åkt bobbycar med krockkudde, pratat lite till, druckit kaffe i solen och myst. Helt ljuvligt! Fatta känslan när lilla E kommer och räcker en sin gosekudde... det är förtroende kan jag lova!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!