torsdag 17 maj 2012

ibland är jag inte så smart...

det har du kanske redan räknat ut... minns du att jag sa upp mina pass i Nödinge för att jag skulle få tid över till annat, få en till ledig kväll i veckan? Om du inte lagt det på minnet så gör det inte så mycket, det viktiga är ju kanske att jag minns att så är fallet... det har jag tydligen helt glömt av nu... 

fast jag har inte tagit på mig fler pass... jag har fortfarande bara mina fyra fasta klasser i veckan... älskar dem allihop men känner och förstår också att fyra pass räcker när man försöker få in annat i livet också... detta handlar om en helt annan sak... vet inte om jag kan berätta mer nu... nä, jag vill nog ha mer på fötter först... men det kommer... en vecka till bara så har jag nog berättat både A och B!

Cliffhanger... javisst!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!