tisdag 22 maj 2012

om jag fick välja...

... om jag fick lov att styra över dagen, livet och tillvaron just nu, då hade denna dagen varit vikt åt umgänge på tu man hand... åka iväg någonstans, ut till havet... Marstrand kanske... picknick-korg med grönsaker, salami, parmaskinka, jordgubbar, melon... en filt att dunka ner på när man strosat runt en stund på ön och bara  vara... prata, mysa, komma varandra nära och lära känna varandra... Så skulle jag vilja ha det idag... men det är bara en dagdröm... inte nödvändigtvis helt avlägsen... fast kanske helt avlägsen ändå... jag blir inte klokare... snarare mer förvirrad...

Och just nu har hamstern i magen fått hicka... den är helt däst och trött av all sushi den fick till lunch... med mamma och A i solen... den är inte så van vid ris längre... jösses va mätt man blev! är man magkänslehamster så orkar man inte springa runt, runt nu... men det är ju faktiskt lite avkopplande!

2 kommentarer:

 1. ja, det lät som en underbar dag och ibland är dagdrömmar faktiskt inte helt fel :)
  Jag hoppas du itne behöver vara förvirrad så länge till
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland är dagdrömmar det som tar en igenom dagen kan jag tycka! =)

   tack snälla rara du! det hoppas jag med! =)
   KRAM!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!