torsdag 24 maj 2012

inte fan blev jag klokare iallafall...

...lite mer insikt fick jag... men sedan spårar jag ur igen... håller just på att synkronisera min iphone... undrar om inte det hade varit bra att göra det med hela denna arma lekamen också... allra bäst hade kanske varit att nollställa... men det känns lite trist...

Körde ett väldigt svettigt och jobbigt pass i dag på lunchen... jösses... jag är verkligen helt slut redan i första etappen... förstår inte hur samma pass kan kännas så olika från en kväll till nästa lunch... igårkväll gick det som en dans... idag var det tokjobbigt! Samma upplägg, samma musik, samma passprofil... efteråt mådde jag liksom illa... men det är ju inte något en proteindrink och lakrits i solen råder bot på! Fast det tog emot att åka tillbaks till kontoret... bannemig det tog emot!

Fick lite goda råd inför kvällens "grej"... ett löd "var inte sådär tjejig som många är!" varpå jag påpekade att jag ju faktiskt är tjej... ifall man hade missat det... så det är svårt att vara något annat... men visst... jag ska inte vara så tjejig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!