söndag 13 maj 2012

förlåt om jag är trött och tråkig...

men jag skyller på att helgen varit omtumlande... det har sovits lite för lite för att falla den här tösen i smaken och det har nog kanske varit lite mycket planerat och inbokat... inget betungande i sig, inget jobbigt, mest roligt, men när det går i ett i ett... då kommer det tillbaks som ett brev på posten, den där känslan i mellangärdet som jag gick med för två år sedan... då när det höll på att bli för mycket av allt... skillnaden mellan då och nu är att det mesta idag är trivsamt och mysigt... då var det inte det... inte på samma sätt iallafall.

Egentligen borde jag gått och lagt mig för länge sen... egentligen... men något får mig att förhala det hela... kan det vara den obäddade sängen kanske?! För nä, den har jag skjutit på framtiden med att bädda om... som vanligt...

Men jag låter bli att förbanna mig för det idag faktiskt... jag har fått bockat av en hel drös med att-göra-saker ändå, man kan inte göra allt... jag har gjort en hel del, man får vara nöjd då också faktiskt! Och imorgon är det måndag!!! En helt ny dag, full av nya möjligheter och omöjligheter att tampas med! Jag ska jobba och köra pass i Partille, imorgon blir det premiär för 60min-passet! Jag tänker köra mitt "att välja glädje"-pass... det är omtyckt och roligt, och de har testat på det tidigare, fast i ett 45min format...

Själv är jag mest nyfiken över om hamstern skall få mat...  min magkänsla-hamster alltså... det känns ju lite så ibland, som om hamstern snurrar med hjulet är dött... på något vis... jag vet, man kan analysera ihjäl det mesta i nanotekniksstorlek... jag är expert på området kan jag meddela!

Nä, men nu ska den här trötta, tråkiga och lite småflötiga bruden gå och bädda sin säng så att den går att sova i... natti natti på er!


2 kommentarer:

  1. småflötig? Vad är det??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, nu använde jag kanske ett sånt där göteborskt ord igen =) Småflötig, då är man lite småtjock, men bara lite, typ... inte så fast som man skulle vilja kanske... men ny vecka, nya tag! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!