söndag 13 maj 2012

Utmaning

hittade en liten utmaning hos Camilla en dag på min morgonbloggwalk... Den går ut på att man ska skriva åtta saker man själv tycker att man är bra på... kan ju vara galet svårt tänker jag... eller så får man en släng av hybris och löser det galant! Nä, men jag tror och hoppas verkligen att alla kan hitta åtta saker de är bra på!

Så, med lite skrämselhicka i magen kör jag igång:

1. Jag är bra på att instruera folk på spinningen
2. Jag är en god vän (antar jag iallafall eftersom jag har så galet fina vänner och vänner, de har jag hört att man förtjänar... så om jag drar slutsatsen själv så måste det vara så)
3. Jag är bra på att uttrycka mig i ord... iallafall om man ser till kvantitet...
4. Jag är bra på att klara mig själv... i det långa loppet har det visat sig vara dumt iofs... en överdriven styrka blir lätt en svaghet...
5. Jag är bra på att sy... jag gör det iallafall...
6. Jag är bra på att starta projekt... sämre på att avsluta dem... men nu var det inte det vi fokuserade på!
7. Jag är bra att byta proppar, har bara gjort det två gånger i mitt liv men båda gångerna gick det bra!
8. Jag är bra på att öppna champagneflaskor... förutom den där gången då jag sprang ut barfota, i byxor, bh och kofta, med papiljotter i håret och stannade en kille som gick förbi huset där jag bor och bad honom öppna den... Johanna satt som förskrämd i fönstret och undrade vad fan som hände! Så får man lägga till en till punkt så är jag bra på att vara spontan också!

oj, det var ju jättesvårt! Mitt i, vid punkt fem tänkte jag ge upp... och då har jag ändå värkt på denna utmaningen ett tag...

så, jag säger som Camilla, jag vill att alla som läst detta gör denna utmaningen, det är nyttigt tror jag! Seså sätt igång bare! Antingen i en egen blogg eller så är kommentarsfältet, som alltid, all yours!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!